Propolis;
Şehrin ya da sistemin bekçisi, koruyucusu anlamına gelen “Propolis” işçi arıların kavak, meşe, kayın, okaliptüs, akasya ve kozalaklı ağaçlar başta olmak üzere değişik ağaç ve çalıların tomurcuk ve kabuklarından toplayarak kovanlarını ve kendilerini dış etkenlerden, mikro organizmalardan, diğer etkenlerden korumak için kovanı kapladıkları maddeye denir. Propolis toplama işlemi sayıları oldukça az olan bir grup işçi arı tarafından gerçekleştirilir. Arı kaynak bitkiden arka ayakları ve üst çenesini kullanarak bir miktar reçinemsi maddeyi kopartır ve bu parçayı ağzında sindirim enzimleri ile karıştırarak pelet haline getirip kovanına taşır ve kovanın açık yerlerine uyguladığı maddedir.
İÇİNDEKİLER: ÖĞÜTÜLMÜŞ PROPOLİS
UYARI: *Arı ürünlerine duyarlı ve hassas bünyelerde alerjik reaksiyonlar gösterebilir. *Hamilelik ve emzirme dönemiyle, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın.
*Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.
*Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. *Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi (TETT) ve Parti No (PN) ambalajın üzerindedir.
*Rutubetsiz, serin, kuru ve ışık almayan yerde saklayınız.
*Açıldıktan sonra buzdolabında saklanması ve 2 (iki) ay içersinde tüketilmesi tavsiye edilir.
İşletme Kayıt No: TR-34-K-213104 Türk Gıda Kodeksine uygun üretimi yapılmıştır.
Propolis Öğütülmüş 20g
İÇİNDEKİLER: ÖĞÜTÜLMÜŞ PROPOLİS